Флюс для паяння алюмінію 25mL Код 225384

(0)
  • 90.00грн
  • .
Ціна дійсна лише в інтернет магазині!
Укажите номер телефона и менеджер перезвонит Вам

Виконання пайки проводів і деталей, що складаються з латуні, міді або сталі не доставить проблем будь-якому майстрові. Однак паяння алюмінієвих виробів є проблемною, оскільки припій до поверхні просто не пристає. Це обумовлено тонкої, але надзвичайно міцною плівкою оксиду Al2O3, яка утворюється на поверхні алюмінієвого вироби. Існують механічні способи її видалення, але швидкість утворення оксиду при контакті алюмінію з повітрям або водою не дозволяє дієво використовувати ці способи при пайку.

Тому алюміній паяють з допомогою спеціального активного флюсу, оскільки стандартні плівку оксиду не розчиняють. При виконанні як пайки, так і лудіння цей флюс здатний повністю прибрати оксидну плівку і очистити потрібну поверхню, що підвищує розтікання припою (для пайки алюмінію використовують м'які припої).

Цей флюс можна зарахувати до універсальним (може використовуватися також для пайки міді). Не викликає утворення корозійної плівки, в складі немає кислот / галогенів. Залишки флюсу можна не видаляти, але їх легко можна прибрати за допомогою тканини.

  • Відгуки покупців
    Поки що немає жодного відгуку. Залишіть відгук першим
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати коментарі Вхід